Sürdürülebilir Yeni Yıl Hediyeleri
Sepet

250 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo!

Sürdürülebilir Yeni Yıl Hediyeleri

07 SepSürdürülebilir Yeni Yıl Hediyeleri
0 Yorumlar64 Görüntüleme

Sürdürülebilir Yeni Yıl Hediyeleri

20DecSürdürülebilir Yeni Yıl Hediyeleri

Sürdürülebilir, doğaya saygılı, herkese hitap edecek yılbaşı hediyelerini bu yazımızda derledik. 

Koskoca bir yılı geride bıraktık. Şimdiyse yılın en heyecanı zamanı, çünkü yepyeni bir yıla giriyoruz. En büyük dileğimiz, hepimiz için temiz başlangıçlar, yeni umutlar ve dünyamız için farkındalık dolu bir yıl olması..

Biliyoruz ki yılbaşının olmazsa olmazı hediyeler; tüketim çılgınlıkları, dolayısıyla bir sürü paket ve geri dönüştürülemeyen binlerce zararlı atıklara sebebiyet veriyor. Createrra olarak her zaman doğa dostu, sürdürülebilir ve alternatif çözümler sunuyoruz! Doğa dostu hediye tercihlerinizle sevdiklerinizi sevindirirken, sürdürülebilir hediye alternatiflerinin de mümkün olduğunu sevdiklerinize gösterebilecek ve bu farkındalık zincirine değer verdiğiniz dostlarınızı da ekleyebilirsiniz

Yılbaşı, insanı baştan aşağı büyülü, huzurlu ve sıcacık bir ruh haline büründürüyor. Hazır bu sevgi dolu ruh halindeyken hem sevdiklerimizi hem de doğamızı düşünen, tüketim çılgınlığından uzak, sürdürülebilir yeni yıl hediyelerine birlikte göz atalım! 

Evcil Hayvan Ebeveyni

Patili dosta sahip, evcil hayvan ebeveyni olan arkadaşını yeni yıla girerken mutlu edebileceğin en güzel hediye önerilerimiz, pet şişeden dönüştürülmüş,doğa dostu tasmalarve evinize dekor katacak birbirinden şık çelik mama kapları! Üstelik hem arkadaşını hem de onun minik dostunu bu sürdürülebilir yeni yıl hediyesiyle mutlu edebilirsin.

Market Avcısı

Hayatında her gün markete gitmeyi bir görev haline getiren, market avcısı biri var biliyoruz. Bu şık ve ekolojik bez çantalar harika bir sürdürülebilir yeni yıl hediyesi olacak. Plastik atığa sebep olan, tek kullanımlık poşetlere veda, sıfır atıklı, geri dönüştürülür bez çantalara merhaba!

Spiritüel Ruh

Hayatından yoga ve meditasyonu eksik etmeyen biri için hediye bulmak sandığından çok daha kolay! İşte spiritüel ruha sahip kişilere yoga ve meditasyon seanslarında ilham verecek doğa dostu, sürdürülebilir yeni yıl hediyeleri:

Aromaterapi etkisine sahip, rahatlatıcı, hoş kokulu, el yapımı mumlar, uçucu yağlar ve huzur verici kokuları hapsetmek için iksir şişeleri…

Doğal Güzelliğine Düşkün

Gününün belli bir saatini bakım rutinine ayıran güzellik düşkünleri için şüphesiz en doğru hediye temiz kozmetik ve kişisel bakım ürünleridir. Yılbaşına sayılı günler kala hediye telaşına düştüysen, senin için seçtiğimiz cruelty free (hayvanlar üzerinde test edilmeyen), doğal ve doğa dostu bakım ürünlerine bir göz at ve sürdürülebilir yeni yıl hediyeni seç!

Takıp Takıştıran

Herkesin hayatında süsüne düşkün, takı aşığı birileri vardır. Createrra’da ise her zevke hitap eden, kombin tamamlayıcısı ve sürdürülebilir aksesuarlar bulabilirsin. Şimdi sevdiğini değerli ve anlamlı hediyenle mutlu etmek için doğa dostu, sürdürülebilir yeni yıl hediyeni seç.Umarız sürdürülebilir yeni yıl hediye fikirlerimiz yardımcı olmuştur. Yeni yıla girerken kendine ve dünyaya büyük bir iyilik yapmak için hedefler koy ve sırasıyla harekete geç. Plastik kullanımını  azaltarak, ihtiyaçlarının sürdürülebilir alternatiflerini keşfederek ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan ürünler tercih ederek doğanın döngüsüyle hareket etmeye başla. Hayatının ne kadar iyi yönde değiştiğinin farkına vardığında yenilenmiş hissedeceksin. Createrra ailesi olarak iyilik dolu, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeni dileriz.


Yorum Yap